Kurssit


kurssit

Varaa aikasi nopeasti suosituille kursseille! Muista, että kursseille on rajallinen osallistujamäärä, otamme ilmoittautumiset saapumisjärjestyksessä. Hopi hopi!Nicolas Kluger – Hygienia tatuointityössä (luento englanniksi)

NicolasKlugerLuento

Tohtori, ihotautilääkäri ja tutkija Nicolas Kluger tulee pitämään luennon tatuointityöhön liittyvästä hygieniasta. Hän kertoo miten tatuointiliike ja työpiste pidetään normien mukaan puhtaana ja turvallisena. Käydään läpi tatuointien jälkihoitoon liittyviä tärkeitä seikkoja. Nicolas on arvostettu lääkäri, jolta konsultoidaan tietoa liittyen tatuointeihin mm. ihotautilääkärien, tatuointisyndikaattien tahoilta ympäri Eurooppaa.


Luento pidetään perjantaina klo: 16.00 29.7.2016 Suistoklubilla, ilmainen sisäänpääsy festivaaliyleisölle. Luennolle ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.


Säde Sonck – Tatuointien suunnittelun ja piirtämisen perusteet

Photo by:
Photo by: Aleksi Tuomola

Tatuointikuvien suunnittelu ei ole niin helppoa kuin kuvittelisi. Alan vankka ammattilainen, Säde Sonck opastaa mikä on suunnittelutyön perusta tatuointeja piirrettäessä, mitä välineitä tarvitset ja millä piirtämistekniikalla saat paperille sellaista jälkeä mikä vastaa iholla olevaa tatuointia. Otamme suunnittelussa huomioon vartalon muodot kehon eri kohdissa. Kurssi sopii hyvän piirrustustaidon omaavalle tatuointialasta kiinnostuneelle sekä tatuointiartistille jotka kaipaavat perusteita piirtämiseen.


Kurssi pidetään perjantaina klo: 17.00-18.30 29.7.2016 Suistoklubilla.
Kurssin hinta: 70e (sis. alv 24%) Ilmoittaudu osoitteessa: uniquefestivalinfo@gmail.com
Picture by: Anna-Liisa Nikus

From market to Market – Markkinointityöpaja artisteille

Oletko esiintyvä artisti tai jokin muu taiteilija, joka haluaisi tuoda omaa työtään esille, mutta markkinointi tökkii? Ei hätää, Olivia Rouge rientää apuun!

Tässä työpajassa keskitytään seuraaviin asioihin:


Ja pähkinänkuoressa kaikki mahdolliset työkalut, joiden kautta voit saada keikkoja paremmin ja tuoda itseäsi tunnetuksi!

Olivia Rouge on esiintynyt burleskipiireissä vuodesta 2008 ja ollut näin yksi Suomen ensimmäisistä myös ammattikseenkin burleskia tekevistä esiintyjistä. Esiintymisuransa lisäksi Olivia mm. opettaa viikottaisia burleskitunteja ja järjestää erilaisia työpajoja. Hän on myös tunnettu tapahtumatuottaja ja on valmistunut myös markkinointiviestinnän ammattilaiseksi ja täten hoitaa kaiken yrityksensä markkinoinnin ja brändäyksen itse.

Työpajaan tarvitset mukaan muistiinpanovälineet ja halutessasi tietokoneen/padin tai vastaavan, lisäksi voit valmistautua kysymyksien kera. Työpajassa ei käydä läpi mitään yksittäisiä numeroideoita tai koreografiallisia asioita burleskiesityksiin liittyen, vaan painotetaan ainoastaan yleisesti markkinointiin.

Kurssiin liittyvät kyselyt ja oman paikan varaus kurssilta osoitteessa: oliviarouge@gmail.com

Kurssi alkaa 30.7.2016 Klo: 13:00-14:00
Workshop tapahtuu Suistoklubilla, käynti Verkatehtaan sisäpihalta.
Hinta: 20€OLIVIA ROUGE – PIN UP POSING WORKSHOP


Picture by: Mikaela Holmberg – ByMikaelas

Oletko aina halunnut tuoda parhaat puolesi esiin kuvaustilanteissa, mutta et oikein tiedä miten? Olivia Rouge saapuu apuun! Vuodesta 2008 burleskiesiintyjänä, burleskiopettajana, alternative-mallina, tuottajana ja vaatesuunnitelijana toiminut Olivia Rouge kertoo tässä 1,5h työpajassa kaikki mahdolliset vinkit, mitä sinun tulee tietää poseeraamisesta, kuvaustilanteessa olemisesta sekä sopimusasioista.

Tässä työpajassa painotamme enemmän pin-up henkisiin kuvausasentoihin, mutta pajassa käydään läpi myös yleispäteviä vinkkejä kuvaustilanteeseen, eli vaikka perinteinen pin-up ei välttämättä olisi juuri sinun juttusi, niin varmasti löydät vinkkejä myös muunlaisiin kuvaustilanteisiin!

Työpajassa opit mm:


Kurssille tarvitset mukaan:

Mieluiten vartalonmyötäiset vaatteet (esim, toppi ja legginsit).
Ota lisäksi oma kamera mukaan.


Lisäinfoa opettajasta:

www.oliviarouge.com

facebook.com/OliviaRougeEntertainment


Kursseihin liittyvät kyselyt sekä oman paikkasi varaus kurssilta osoitteessa: oliviarouge@gmail.com.


Kurssi alkaa 30.7.2016 Klo: 14:00-15:30
Workshop tapahtuu Suistoklubilla, käynti Verkatehtaan sisäpihalta.
Hinta: 25 €


OLIVIA ROUGE – BURLESQUE WORKSHOP

pinup4
Picture by: Anna-Liisa Nikus

Tule mukaan ihanan inspiroivaan ja hyväntuuliseen workshopiin, josta ei voi lähteä kuin hymy huulilla!

Järjestäjänä toimii Olivia Rouge, Suomen burleskiskenen yksi eniten keikkailevista ja muutoin kulttuuriin vaikuttavista tekijöistä, hänet tunnetaan myös virallisena Burleskinstituutin opettajana. Olivia Rouge on esiintynyt vuodesta 2008 lähtien Suomen suvessa ja kesäöissä aina lapin paukkupakkasiin asti, sekä kansainvälisesti muun muassa Las Vegasista New Yorkin kautta Italiassa, Lontoossa ja Amsterdamissa. Olivia opettaa myös suosittuja viikottaisia burleskitunteja Razzmatazz-tanssistudiolla muiden työpajojen ohella ja lisäksi hän tuottaa kuukausittaista burleskitapahtumaa Teerenpeli Teasea Tampereella. Hänet tunnetaan erityisesti monipuolisena esiintyjänä ja hänen repertuaaristaan löytyy kaikkea klassisesta humoristiseen.

Tässä pajassa käydään läpi burleskin historiaa, burleskin ele- ja liikekieltä, pienten vaatekappaleiden riisuntaa (hanskat, lantiohuivi jne.) ja tehdään helppo improvisaatiopainotteinen koreografia.


Tunnilla ei ole alastomuutta!!

Kurssi soveltuu kaikille 18-vuotta täyttäneille ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta (käymme läpi asioita hyvin naisellisin ottein). Kurssille voi osallistua kaikki aiheesta kiinnostuneet, olitpa täysin keltanokka, hieman esiintynyt tai vain uusia elämyksiä etsivä. Osallistuminen ei vaadi tanssitaustaa tai aiempaa kokemusta esiintymisestä.


Tunnille tarvitset mukaan:


Kurssi alkaa 30.7.2016 Klo: 15:45-17:15
Workshop tapahtuu Suistoklubilla, käynti Verkatehtaan sisäpihalta.
Hinta: 25 €


Kursseihin liittyvät kyselyt sekä oman paikkasi varaus kurssilta osoitteessa: oliviarouge@gmail.com.